Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk, a psorinet.hu honlapon „sütiket" (cookie) használunk. Ha a továbbiakban a beállítások változtatása nélkül marad honlapunkon, akkor azt feltételezzük, hogy Ön elégedett azzal, amit a „süti" használatával a psorinet.hu weblapon megkap. A sütit természetesen bármikor elutasíthatja, törölheti is számítógépéről, de ez esetben nem biztos, hogy a honlap minden funkciója megjeleníthető. Részletesebben itt: Wikipédia. A jobb oldali (kék) gombra kattintva elutasítja a sütit, és úgy lép tovább.

Tonhalkrémes melegszendvics

Hozzávalók:

1 doboz sós lében eltett tonhalkonzerv;
1-2 evőkanál zsírszegény görög joghurt;
ízlés szerint friss kapor, só, bors, mustár;
fél citrom leve és héja;
paradicsom;
zsírszegény sajt;
teljes kiőrlésű kenyér.

A tonhalkonzervet lecsöpögtetem, majd hozzákeverem a többi hozzávalót. Kenhető, krém állagúnak kell lennie.

Teljes kiőrlésű kenyérre, zsemlére, kiflire stb. kenem, paradicsomszeleteket teszek a tetejére, majd megszórom zsírszegény reszelt sajttal. Sütőben addig sütöm, míg a sajt ráolvad.

 

Májkrémes melegszendvics

Hozzávalók:

sertés-, vagy csirkemáj-krém (kb. 5-6 dkg);
zsírszegény margarin vagy vajkrém (1-2 evőkanál);
só, bors;
ízlés szerint aprított újhagyma.

A hozzávalókból kenhető, krém állagú masszát keverek. Teljes kiőrlésű kenyérre, zsemlére, kiflire stb. kenem, paradicsomszeleteket teszek a tetejére, majd megszórom zsírszegény reszelt sajttal. Sütőben addig sütöm, míg a sajt ráolvad.

 

 

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0
szabályok és használati feltételek.
  • Nincsenek hozzászólások
   
© Copyright 2006 - 2017 Szegedi Pszoriázis Egyesület