Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk, a psorinet.hu honlapon „sütiket" (cookie) használunk. Ha a továbbiakban a beállítások változtatása nélkül marad honlapunkon, akkor azt feltételezzük, hogy Ön elégedett azzal, amit a „süti" használatával a psorinet.hu weblapon megkap. A sütit természetesen bármikor elutasíthatja, törölheti is számítógépéről, de ez esetben nem biztos, hogy a honlap minden funkciója megjeleníthető. Részletesebben itt: Wikipédia. A jobb oldali (kék) gombra kattintva elutasítja a sütit, és úgy lép tovább.

Epres réteges joghurt

2 dl görög joghurt;
kb. egy marék eper (lehet más gyümölcs is);
édesítőszer vagy cukor, méz, esetleg bodzaszörp;
1-2 db kókuszos zabos keksz (Győri Édes Zabfalatok).

Az epret összetöröm villával, majd összekeverem az ízesítővel. A kekszet is összetöröm és pohárban rétegezem a joghurttal és eperpürével.

 

 

Chia puding fahéjas őszibarackkal

Hozzávalók:

2 dl növényi tej (kókusztej, mandulatej) vagy tehéntej;
3 evőkanál chia mag;
1 ek. barna cukor vagy édesítőszer;
4 szem őszibarack;
csipet fahéj.

A chia magot és az édesítőt elkeverem a tejben és 2-3 órára hűtőbe teszem, hogy a magok megduzzadjanak. Az őszibarackot feldarabolom és ízesítem a fahéjjal, ha szükséges édesíteni is lehet. Ha a chia mag megduzzadt, rétegezem egy pohárban a barackkal. Hűtve fogyasztjuk.

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése vendégként

0
szabályok és használati feltételek.
  • Nincsenek hozzászólások
   
© Copyright 2006 - 2017 Szegedi Pszoriázis Egyesület