Szegedi Pszoriázis Egyesület

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

A NOVARTIS cég jóvoltából készült egy ájékoztató videó a biológiai terápiával kezelt betegek részére a COVID-19 betegséggel, annak kezelésével, a javasolható életmóddal, valamint a koronavírus által okozott betegség megelőzésével kapcsolatban.

Tekintettel arra, hogy a betegség lefolyása, az egyes betegek sajátosságainak megfelelően eltérő lehet. Kiemelten fontos, hogy amennyiben változást észlel állapotában mielőbb egyeztessen a kezelőorvosával!

Személyes egészségi állapotára vonatkozó minden kérdésben szíveskedjen kezelőorvosához fordulni, aki tájékoztatást ad Önnek.

„Sajnálatos módon az új koronavírus okozta járvány mindannyiunk életét megváltoztatta, a régi, jól bevált szokásainkon kénytelenek voltunk biztonságunk, egészségünk érdekében változtatni. Követve az eseményeket számos fórumon jelennek meg információk a betegséggel kapcsolatban, amelyek általánosságban segítenek megérteni a COVID-19-t és annak hatásait a szervezetre. Azonban ezek a tájékoztatók nem térnek ki kifejezetten azokra a kérdésekre, amelyek az autoimmun gyulladásos kórképekben szenvedő betegekben merülnek fel, hiszen ők egy fokozott rizikócsoportba tartoznak.

Az egészségügyi ellátó rendszer teljes egészében átalakult a járvány miatt, amelyben való eligazodás igazi kihívást jelent mindenki számára.

Ezek a változások ösztönözte a NOVARTIS céget arra, hogy egy orvos szakértő bevonásával tájékoztató előadást készítsünk! Az előadást szeretnénk az Önök igényeire szabni, azokra a kérdésekre választ adni, amelyek a legszélesebb körben érintik a Bechterewes, vagy artritisz pszoriatikában szenvedő betegeket.”

A videó az alábbi linken elérhető: COVID-19 tájékoztató