Szegedi Pszoriázis Egyesület

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Kedves Olvasó!

A Szegedi Pszoriázis Egyesület közhasznú szervezet 2018. június 22-én sikeres előadás keretében kapott választ a pikkelysömörrel élők, illetve általában az érdeklődők által a pszoriázissal kapcsolatban feltett kérdésekre.

Az „Igazságok és tévhitek a pikkelysömörről” című előadás második része október végén kerül napirendre, a pszoriázis világnapi rendezvény keretében. Az előadáson az első részből kimaradt, illetve az újabban beérkező kérdésekre kapunk választ.

Annak érdekében, hogy a lehető legátfogóbb kérdéskörben kaphassunk szakszerű válaszokat, kérjük a kedves érdeklődőket, hogy 

legkésőbb 2018. október 1-jén este 8 óráig

e-mailben, vagy telefonon tegyék fel, és juttassák el hozzánk kérdéseiket az itt  közzétett elérhetőségek valamelyikén: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., vagy SMS-ben a +36-70-328-4777 telefonra.

.Az október 1-jéig feltett kérdéseket továbbítjuk a szegedi bőrgyógyászati klinika szakorvosaihoz, a válaszokkal kapcsolatos előadás időpontjáról ugyanitt, és/vagy e-mailben értesítjük a kérdezőket is, az érdeklődőket is.

Várjuk a kérdéseket!

 Az Egyesület elnöksége