Szegedi Pszoriázis Egyesület

Ebben a cikkcsoportban a Szegedi Pszoriázis Egyesület (2014 júniusa előtt Klub) egyesületi összejövetelein - klubnapjain - történt érdekesebb eseményekről számolunk be.

Évnyitó találkozót tartott a Szegedi Pszoriázis Egyesület

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

2019. február 22-én tartotta a Szegedi Pszoriázis Egyesület az idei évnyitó összejövetelét. A tagságnak mintegy fele vett részt ezen a találkozón, többen jelezték elfoglaltságukat, illetve egészségi probléma miatti akadályoztatásukat.

A találkozóra ezúttal is a szokott helyen, az ÁOK Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika Simon Miklós termében került sor, a szokott időben, délután 2 órakor.

Read more ...

Karácsonyi előzetes – évzáró rendezvény volt december 14-én

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

A Szegedi Pszoriázis Egyesület közhasznú szervezet „Karácsonyi előzetes” címmel 2018. december 14-én tartotta évzáró rendezvényét.

karifaA rendezvény kezdete délután két órára volt kitűzve, s az egyesület elnöksége a szokott helyen, a Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika Simon Miklós termében szeretettel várt minden érdeklődőt. Az egyesületi önkéntesek az alkalomnak megfelelően gyorsan feldíszítették az oktatótermet, kiemelt helyre állították a klinikától kölcsönzött karácsonyfát, karácsonyi hangulatot idéző díszekkel dekorálták a tagság által otthonról hozott sütemények elhelyezésére felállított asztalt, szaloncukorral pedig az oktatóterem ülőhelyei előtti asztalokat, s a karácsonyfa alatt helyezték el a Szeged MJV Önkormányzatától érkezett ajándékcsomagokat, a fellépő vendégeknek szánt apró kézműves ajándékokat. A rendezvény kezdetekor már teljesen feldíszített terem várta az érkezőket, a hangosító berendezésből karácsonyi dalok szóltak halkan.

Read more ...