Szegedi Pszoriázis Egyesület

Ebben a cikkcsoportban a Szegedi Pszoriázis Egyesület (2014 júniusa előtt Klub) egyesületi összejövetelein - klubnapjain - történt érdekesebb eseményekről számolunk be.

Egyesületi találkozó 2021. 07. 07.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Halcsy major2

A pandémia enyhülése végre ismét lehetőséget adott a személyes találkozásra, melyre 2021. 07. 07-én került sor, a város zajától  mentes Halácsi Majorban. 

Bár egy nagyon szép kis tó pratján fekszik az épület, ezen a napon nagyon meleg volt, így inkább a légkondicionált falak között  kerestünk menedéket.  

 

 

 

 

 

 

IMG 5747

  

 

  Az üdvözlések után Nagy Ida elnök beszámolt a Szegedi Pszoriázis   Egyesület 2020. évi működéséről, és    ismertette az egyesület 2021.   évi munkaprogamját, pénzügyi tervét. 

 Sajnos veszteségek is érték az egyesületet.

Megemlékeztünk azokról, akik már nem lehettek velünk ezen az eseményen, részvétünket fejeztük ki         azon egyesületi tagjainknak, akik hozzátartozójukat vesztették el. 

 

 

 

 IMG 5757

Majd vendégeink, Dr. Jánossy Kinga gyógyszerész, és munkatársa Jánosi István, gyógyszerekkel, gyógyszerszedéssel  kapcsolatos tanácsadást tartottak a rendezvény egész ideje alatt minden érdeklődőnek. 

Ismertették a Gyógyszerész a háznál című szolgáltatásukat, amely vényköteles, és nem vényköteles gyógyszerek házhoz  szállítását, helyszíni gyógyszerészi szaktanácsadást végez, szakképzett gyógyszerészek és szakasszisztensek részvételével.

Jó szívvel ajánljuk a szolgáltatásukat!

 

 

 

 

  

Ezt követően jó hangulatú beszélgetésekre került sor egy finom, svédasztalos ebéd mellett. Végre maszk nélkül, felszabadultan tudtuk megosztani egymással az elmúlt év történéseit. 

Reméljük mielőbb újra tudunk találkozni, és az egyesületi élet visszatér a megszokott mederbe, hiszen mindig feltöltődünk egymás társaságában.

IMG 5755

 IMG 5761     

IMG 5744

IMG 5743

 

 

 

Évnyitó találkozót tartott a Szegedi Pszoriázis Egyesület

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

2019. február 22-én tartotta a Szegedi Pszoriázis Egyesület az idei évnyitó összejövetelét. A tagságnak mintegy fele vett részt ezen a találkozón, többen jelezték elfoglaltságukat, illetve egészségi probléma miatti akadályoztatásukat.

A találkozóra ezúttal is a szokott helyen, az ÁOK Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika Simon Miklós termében került sor, a szokott időben, délután 2 órakor.

Read more ...