0
0
0
s2smodern
powered by social2s

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Február 5-én tartotta idei első találkozóját a Szegedi Pszoriázis Klub. A szokott helyen, a Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika oktatótermében gyülekezett a tagság már délután fél kettőtől, a klubnap kezdetéig ugyanis mindenki intézhette a tagsággal járó kötelezettségeit – többek között befizethette az idei esedékes, illetve esetleg elmaradott tavalyi tagdíjat is. (Megjegyzendő: az egyesületi tagdíj tényleg szimbolikus, egy egész évre mindössze 1.200 forint – három szegedi villamosjegy ára.)

Dr. Kemény Lajos tanszékvezető egyetemi tanár, a Klinika igazgatója évnyitójában elmondta a szép számban összegyűlt hallgatóságnak, hogy a pikkelysömörös betegek számára kétségtelenül kedvező az, hogy jelenleg mintegy negyven olyan gyógyszer vár a bejegyeztetési procedúrára, amelyek a pikkelysömör eredményesebb kezelését szolgálják majd, és ebből mintegy 10 bejegyzése már hamarosan várható.

Hegedűs-Szabó Katalin

Ezután Hegedűs-Szabó Katalin, a budapesti Pezomed Kft. megyei képviselője tartott rövid előadást a Psorioderm termékcsaládról, amelyből tavaly december 13-án a Pezomed Kft. ötvennégy ajándékcsomagot biztosított a Klub tagságának. A karácsonyi ajándék átvétele időszűke miatt csúszott át 2014 elejére. Az előadást követően az ajándékozó Kft. képviselője átadta a bőrápoló készítményekből álló ajándékcsomagokat a klubtagoknak, akiknek a nevében a klub elnöke mondott köszönetet az ajándékot átadó képviselőnek, illetve az ajándékozó cégnek.

A klubtalálkozó közönsége (részlet)

A Kedves Látogató az alábbi hanglejátszó elindításával meghallgathatja Hegedűs-Szabó Katalin előadását:

A Pezomed képviselője átadja az ajándékokat

Ahogyan az előadásban is hallhattuk, a termékek országszerte gyógyszertárakban szerezhetők be. Ajánlatos figyelni az akciókat, mert olcsóbban juthatunk a termékekhez.
A Kedves Látogató figyelmébe ajánljuk továbbá a Psorioderm termékcsalád honlapját, ahol sok részletet megtudhat, illetve felveheti a kapcsolatot a gyártóval.