Szegedi Pszoriázis Egyesület

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

2019. február 22-én tartotta a Szegedi Pszoriázis Egyesület az idei évnyitó összejövetelét. A tagságnak mintegy fele vett részt ezen a találkozón, többen jelezték elfoglaltságukat, illetve egészségi probléma miatti akadályoztatásukat.

A találkozóra ezúttal is a szokott helyen, az ÁOK Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika Simon Miklós termében került sor, a szokott időben, délután 2 órakor.

A bevezetőben az egyesület elnöke elmondta, hogy idén áprilisban egyesületünknek tisztújító közgyűlést kell tartania, azaz a már 2014 májusa óta hivatalban levő jelenlegi elnökségnek megszűnik 5 évre szóló megbízatása, s a munkát újonnan megválasztott elnökségnek kell majd tovább vinnie. A témával kapcsolatos előkészítő cikk megjelent A BŐR című egyesületi hírlevelünk 2019. február 11.-i számában is, de honlapunkon is olvasható (ITT).

A találkozó résztvevői nyíltan beszélgettek a lehetséges elnökségi tagok számbavételéről, a jövőben előttünk álló feladatokról, az áprilisi közgyűlésen elfogadásra kerülő munkaterv lehetséges tartalmi jellemzőiről.

A megbeszélést követően az otthonról hozott sütemények kóstolgatásával, baráti beszélgetésekkel zárult az igen tartalmas találkozó.

Képek a találkozóról:

tanacskozas

nass

nass1

panorama