Szegedi Pszoriázis Egyesület

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Kedves Látogató!

Minapi „keretes” cikkünkben jeleztük: államalapító Szent István királyunk ünnepére közzétehető állapotba sikerült hozni a psorinet.hu weboldalt. Mint látható, a feltöltés hozott pár újdonságot, de ezeknek egyike sem idegen a rendszeresen internetezők számára.

Megszűntettük a „három oszlopos” – azaz bal és jobb oldali menüsorokkal felépített oldalbeosztást, bár előfordulhat a későbbiekben, hogy egy-egy belső oldalon jobb oldali pozícióban is feltűnik majd valamilyen elem…

Megszűntettük a képek aláírását: ha az egeret a kép fölé viszi, a kedves Látogató a megnyíló „buborékban” olvashatja a kép címét. Egy-egy menün belül előfordulhat blog rendszerű cikk. Általában a menü rövid leírása tájékoztatót ad a tartalomról.

Apropó blog: ezzel a szolgáltatással szintén bővülünk majd, pár nap múlva remélhetőleg elindul a psorinet blogja is. Ehhez regisztrált látogatóink tudnak majd hozzájutni. A regisztrációhoz szükséges adatokkal kapcsolatban nem árt majd elolvasni a tájékoztatót, ugyanis abban megfogalmaztuk az adatvédelemmel kapcsolatos elveket. Lehetséges, hogy psorinet fórumot is indítunk, aztán majd kiderül: melyik lesz a népszerűbb, azt hagyjuk meg…

A cikkekhez csatolt videóanyag egy része még másik tárolón van, a közölt link mutatja az utat egy-egy videóhoz. Arra fogunk törekedni, hogy fokozatosan a honlap szerverére költöztessük ezeket, de ennek lehetőségeit a honlap „futtatására” használt szerver által biztosított tárhely-kapacitás befolyásolja.

Amennyiben a kedves Látogató valahol hibát észlel, kérjük, szíveskedjék azt a Szegedi Pszoriázis Klub elektronikus levélcímén jelezni: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Ötleteket, javaslatokat is szívesen fogadunk.

Minden újabb változásról tájékoztatni fogjuk majd a kedves Látogatót.

Kellemes szórakozást, tanulságos weblap-böngészést kíván minden kedves látogatónak a

szerkesztő