Szegedi Pszoriázis Egyesület

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

A http://betegszervezet.hu és a http://psorinet.hu honlapok kedves látogatóinak!

Már régóta mondogatjuk, régóta beszédtéma, hogy a Szegedi Pszoriázis Klub http://betegszervezet.hu internetes elérhetőségen (domain) futtatott honlap és az ugyancsak a szegedi klub egyik tagjának tulajdonában levő http://psorinet.hu internetes elérhetőségen futtatott weblap hamarosan egybeolvad, összevonásukra kerül sor. Nyilván logikus is ez a lépés, hiszen ugyanaz a kéz, ugyanaz a klub miért is futtatna két honlapot? Nem sok ráció lenne abban, hogy az egyikről a másikra tologassuk a cikkeket, információkat… Na meg a látogatókat…

A psorinet.hu weblapot eredetileg a 2010 végén megalakult Magyarországi Pszoriázis Klubok Egyesületének szánta a megalkotója, és az elképzelt cél szerint működött is ez év februárjáig, amikor az MPKE-ben olyan döntés született, hogy jobb, szebb, a pikkelysömörös betegszervezetek közönségének érdekeit megfelelőbben szolgáló honlapot indít az MPKE vezetése. Miután így ez a psorinet-weblap gyakorlatilag „felszabadult”, viszont a jól csengő domain név megtartása mindenképpen indokolt volt és maradt, a domain tulajdonosa felajánlotta, hogy a Szegedi Pszoriázis Klub érdekeinek szolgálatába állítja „szükségtelenné vált” honlapját.

Idén tavasszal aztán megkezdődtek az előkészületek a két weblap összevonására. Nem fogjuk ugyanis az egyik tartalmát csak simán „átönteni” a másikba, ehhez a psorinet.hu lap teljes szerkezeti átalakulását, átépítését is megterveztük, és a jelenlegi szegedi (betegszervezet.hu) oldal tartalmát kissé átalakítva jelenítjük meg a másikon – az előbbin –, az új szerkezet keretében. A munka lassan a végéhez közeledik.

Terveink szerint a http://betegszervezet.hu webhelyen a jelenlegi honlap ez év decemberéig a helyén marad, nem ürül ki, bár igaz: a jelenlegi cikkek a psorineten is olvashatók lesznek, viszont a friss információk, tudósítások, cikkek csak az új szerkezetű psorinet.hu oldalon fognak megjelenni. A betegszervezet.hu pedig 2013 januárjától „jobb létre szenderül”…

Reményeink és terveink szerint első, államalapító királyunk, Szent István ünnepére elérhető lesz a megújult psorinet.hu oldal.

Minden kedves Látogatót szeretettel várunk a megújult honlapunkon is, és decemberig a „kifutó” betegszervezet.hu oldalon is.

A honlap szerkesztője