Szegedi Pszoriázis Egyesület

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Kedves Látogató!

Bizonyára észrevette, hogy a psorinet.hu honlap ismét gazdagodott egy-két funkcióval. A bal oldalon található FŐMENÜ bővült egy menüponttal, elkészítettünk weblapunk térképét (a főmenü utolsó eleme - a PSORINET TÉRKÉP). Erre kattintva megjelenik a honlapon található teljes tartalom, menük és menüpontok szerint, és ezen belül egyetlen kattintással elérhető bármelyik cikk, vagy videó.

Ugyanebben a menütömbben jelent meg a KAPOCS menüpont is, amelyen belül a Klub Elnöksége által elektronikus formában szerkesztett, kiadott és terjesztett közlöny eddigi, illetve majd a jövőben megjelenő számai olvashatók (természetesen letölthetők, nyomtathatók és e-mailben továbbküldhetők).

A FELSŐ MENÜ jobb oldali utolsó menüpontja, a KLUBIRATOK szintén új tartalom. Ezen belül tekinthetők meg a Klub Taggyűlése, illetve Elnöksége által meghozott határozatok, illetve más olyan iratok, amelyek alapján a bejegyzett egyesület a tevékenységét végzi.

Ez a menüpont azonban csak a weblapunkon előzetesen regisztrált tagok számára nyílik meg. Ezzel kapcsolatban elolvasásra javasoljuk az IMPRESSZUM menüpont tartalmát is.

További újdonság: a szintén bal oldalon található KLUBÉLET menütömb első eleme bővült egy almenüponttal: BETEGKÉPZÉS. Ide kerülnek azok a videók, amelyek a Szegedi Pszoriázis Klub szervezésében tartott olyan szakelőadásokról készülnek, amelyek a betegtársak önképzését szolgálják (betegjogi és hasonló témakörökben).    

Mint azt tapasztalni lehetett, az elmúlt néhány nap folyamán (2013. január 20-23. között) többször is eltűnt a világhálóról az ön kedvelt honlapja, a psorinet.hu. Csupán eseti, és szerencsére gyorsan múló jelenségről volt szó, melynek oka az volt, hogy a tárhelyszolgáltatónál kellett igazítani a honlap elhelyezését. Az ebből fakadt kellemetlenségekért utólagos szíves elnézését kérjük, és köszönjük a türelmét.

A szerkesztő