Szegedi Pszoriázis Egyesület

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Kedves Látogató!

Március 1-jével ismét egy újítás kerül kedvenc honlapjára. A bal oldali menütömb-oszlop bővül egy „MEGKÉRDEZZÜK” modullal. Ebben a menücsoportban jelennek majd meg véleménykérő űrlapok, szavazási lehetőségek egy-egy fontos, vagy általunk a pszoriázisbetegek érdekei szempontjából fontosnak tartott kérdést dolgozva fel – az Ön segítségével.

Itt van mindjárt az első, amellyel március 1-jétől kezdve találkozhat a kedves Látogató. Negyvenegynéhány kérdésből álló kérdőívet bocsátottunk ki, amelynek célja a pikkelysömörrel, a pikkelysömörös betegek életével, szokásaival, közérzetével összefüggő adatok, vélemények begyűjtése. A névtelenséget természetesen szavatoljuk, viszont a kérdések megválaszolásának feltétele ennél a kérdőívnél is, és a jövőben is minden egyes ilyen véleménykérő esetében egy Captcha-belépő védelmen át történő válaszküldés lesz. Ennek a védelemnek a lényege az, hogy a megjelenő betűkombinációk beírását csak emberi szem tudja olvasni, emberi kéz, vagyis valós, élő személy tudja beírni, s ez által kiküszöbölésre kerülnek a különféle üzenetküldő robotok, nem éppen jóindulatú programocskák, amelyek képesek lennének internetes szeméttel (spam) elárasztani a weblap szerverét.

Márciusban várható egyéb tartalmi újdonság is. Tervünk, hogy elindítsunk egy tetszőleges, ám reményeink szerint főleg a pikkelysömör témakörhöz fűződő egyéni vélemény publikálására, illetve az adott véleménnyel kapcsolatos hozzászólások megjelenítésére alkalmas menüt, vagyis, ahogyan jobban ismerjük: márciusban blogot indítunk.

Kívánjuk a kedves Látogatónak, hogy mindezeknek a tartalmi bővítéseknek a felhasználásával töltse hasznosan idejét honlapunkon, szerezzen újabb ismereteket, és látogasson minél gyakrabban el a psorinet.hu webhelyre.

A szerkesztő