Szegedi Pszoriázis Egyesület

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Kovács Katalin temetése

Hétfőn, 2013. május 6-án délután, pár perccel 3 óra előtt hagyott alább a hatalmas nyári zápor, és kezdtek szakadozni a felhők, csendesedett el a természet, a gondviselés – az emberi felfogást meghaladó hatalom – felkínálta a lehetőséget mindazoknak, akik megjelentek, hogy csendben, méltósággal kísérjék örök nyugvóhelyére Kovács Katalint.

Az alsóvárosi temető kápolnájában pontosan háromkor kezdődött a gyászmise, majd azt követően, az egyházi búcsúztatás, után a szerető családtagokat követve, a népes gyászoló közönség csendben kísérte utolsó útján Katalint.

A Szegedi Pszoriázis Klub Elnöksége ezúton mond köszönetet mindazoknak, akik személyes jelenlétükkel osztoztak a Klub gyászában és döbbenetében.

Külön köszönet a személyes jelenlétért a Szegedi Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika képviseletének, a Kecskeméti Pszoriázis Klub képviselőinek, illetve a virágcsokorral kifejezett együttérzésért a Pécsi Pszoriázis Klub vezetőségének.

Köszönetet mondunk azoknak is, akik személyesen nem tudtak megjelenni, de elektronikus levélben, vagy telefonon fejezték ki együttérzésüket: a Magyar Dermatológiai Társulat elnökének és debreceni irodájának, a budapesti Magyar Psoriasis Alapítványnak, az alakuló Egri Pszoriázis Klubnak, a Harkányi Pszoriázis Klub vezetésének, az Ózdi Pszoriázis Klubnak, a debreceni Hajdúsági Psoriasis Clubnak, a szegedi Dobozy Ügyvédi Irodának, a budapesti AbbVie Kft-nek, a szegedi Loco Trade BT-nak, a Harkányi Gyógyfürdőnek, a budapesti Pezomed Kft-nek, a szegedi Kreatív Formák Alapítványnak, továbbá mindazoknak a betegtársaknak és ismerősöknek, akik a távolból jelezték együttérzésüket.