Szegedi Pszoriázis Egyesület

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Kedves Látogató!

Ismét gazdagodott a honlapunk néhány kisebb újítással. Ezek bevezetése folyamatosan történik majd. Az egyik (talán a régen megígért BLOG előfutára) már mostantól használatba vehető a honlap tartalmának egy kategóriájánál. A Klubnapi morzsák kategóriába tartozó cikkek alatt van egy Hozzászólás link, aki erre kattint, megnyílik előtte a "kommentelés" lehetősége. A későbbiekben vélhetőleg más cikk-kategóriákra is kiterjed majd ez a "komment"-lehetőség.

A hozzászólás szabályait remélhetőleg könnyedén elsajátítja mindenki, aki a lehetőséggel élni kíván (természetesen a felső menüben található  Impresszum és jogi nyilatkozat tartalma ezekre a hozzászólásokra is vonatkozik). 

Másik újításunkat már néhány napja szintén láthatja a kedves Látogató: ez egy felugró ablak, amely a weblapra lépéskor jelenik meg, és pár másodpercig látható. Az ablak olyan üzenetet tartalmaz, mellyel valamire szeretnénk a látogatók figyelmét felhívni. A felugró ablak tartalma, külalakja a közvetített figyelemfelkeltés szerint fog változni.

A többi apró újítás is hamarosan látható, vagy használatba vehető lesz.
Kellemes időtöltést kíván minden kedves Látogatónak

a szerkesztő