Szegedi Pszoriázis Egyesület

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

2013. december 13-án, pénteken egy budapesti étteremben találkoztak a Magyarországon működő pszioriázisbeteg-szervezetek és civil társaságok vezetői. A budapesti Pezomed Kereskedelmi és Szolgáltató (gyógyszerkészítmények, testápoló szerek, kozmetikumok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó) Kft. tulajdonos-igazgatója, dr. Nagy Zoltán és lelkes csapata látta vendégül őket.

A találkozó apropója: a Pezomed Kft. igazgatója úgy döntött: folytatják a 2011-ben kezdett gyakorlatot, és a Kft. testápoló és gyógyszerkészítményeivel idén ismét megajándékozzák a magyar pikkelysömörös betegeket.

Mi sem alkalmasabb egy ilyen nemes cselekedetre, mint az advent hangulata, a karácsony előtti békés, örömváró készülődés meghittsége.

Az elhatározást követte a tett, és ezen a szerencsés pénteken a Pezomed Kft. vendégei – a budapesti Semmelweis Pszoriázis Klub, a debreceni Hajdúsági Pszoriázis Klub, a Harkányi Pszoriázis Klub, a Pécsi Pszoriázis Klub, a Szegedi Pszoriázis Klub és a budapesti Arthritis Psoriaticás Betegek Egyesülete (APBE), illetve a Magyar Pszoriázis Klubok Egyesületéhez (MPKE) csatlakozott barcsi, kaposvári, kecskeméti és mezőkövesdi pikkelysömörös betegklubok, civil társaságok képviselői – vehették át a jelentős értékű adományt.

Vendégségben a Pezomed Kft.-nél

A Psorioderm termékcsaládba tartozó bőrápoló és tünetenyhítő krémeket a klubok saját összejöveteleiken, terveik szerint 2014 januárjában fogják kiosztani a tagság között, az ajándékozó Pezomed Kft. képviselőinek jelenlétében.

Az adventi ajándékozás hangulatában szerény viszonzásra is sor került: Kiss Mátyás fafaragó népi iparművész, a Mezőkövesdi Pszoriázis Klub vezetője adott át egy szép, kedves ajándékot dr. Nagy Zoltán igazgatónak: saját alkotását, Magyarország művészien, kézzel faragott domborműves címerét.

 

 

Alábbi képünkön a Psorioderm termékcsalád: bal oldalon a parabén- és szalicilsav-mentes SZENZITÍV, jobb oldalon a „hagyományos”, a pszoriázisbetegek által már jól ismert tusfürdő, testápoló balzsam, sampon, illetve krém. 

A Psorioderm termékcsalád