Szegedi Pszoriázis Egyesület

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Régi hiány szakmai pótlására, az internetező pikkelysömörös betegtársadalom iránt „fennálló” nagy „adósság” törlesztésére került sor ezekben a napokban, amikor a SZTE Bőrgyógyászati és
Dr. Gyulai Rolland egyetemi docensAllergológiai Klinika Pikkelysömör Ambulanciájának vezetője, Dr. Gyulai Rolland egyetemi docens (a Magyar Dermatológiai Társulat Pikkelysömör Szekciójának jelenlegi elnöke) elindította a psoriblog nevű internetes naplóját.

Híreink szerint szakorvosok és betegek, kíváncsiak és tanácstalanok egyaránt hasznos olvasmányra lelnek majd ezen a bloghelyen. Ezt bizonyítja a beköszöntő szövege is, melyből pár sort idézünk:

„Ezeken az oldalakon pikkelysömörrel/psoriasissal kapcsolatos információkat osztok meg. Részben saját személyes tapasztalatomból, részben kollégáim eseteiből, részben a szakirodalomból, de csakis szakszerű forrásból. A Blogokban napi témákról írok majd, a Tudomány részben pedig a pikkelysömörrel kapcsolatos szakmai témákról próbálok majd írni, nem szakmai nyelven. Rendszeresen lesz szavazás is, kíváncsi vagyok az Ön véleményére is. Kérem, hogy bátran szóljon hozzá, mondja el véleményét a témával kapcsolatban.

Dr. Gyulai Rolland bőrgyógyász egyetemi docens”

Kedves betegtársak, kedves látogatók!

Örömmel ajánljuk figyelmükbe Dr. Gyulai Rolland docens úr blogját! (Kattintson az alábbi képre!)

A Pszoriblog