Szegedi Pszoriázis Egyesület

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Kedves Látogató!
Új menütömböt indítunk oldalunkon TUDOMÁNY cím alatt. Ide szeretnénk koncentrálni azokat a szakorvosi előadásokat, előadásokról készült videofelvételeket, hangfelvételeket, vagy éppenséggel szakirodalmi szemelvényeket, amelyeket másoktól kapunk, vagy magunk készítünk a pikkelysömörrel, annak gyógykezeléséve kapcsolatos különböző rendezvényeken.

Elsőnek itt van mindjárt a harkányi Zsigmondy Vilmos Gyógyfürdőkórház szervezésében 2011. október 1-jén megtartott II. Harkányi Psoriasis Konferencia, amelyen tizenhárom kiváló szakorvos tartott előadást – szakorvosoknak. Igaz: szakorvosoknak tartottak előadást a kiváló szakemberek, de a betegek is hasznos információkat szerezhetnek ezekből, amiket aztán saját orvosukkal megbeszélhetnek...

Érdemes benézni.

*********
Visszajelzések szerint előfordul, hogy az Internet Explorer böngésző nem látja a videókat. Ilyen esetben javasoljuk megnézni, hogy a megfelelő codecek telepítve vannak-e a rendszerben, illetve az IE böngészőhöz ajánlott kiegészítők megvannak-e. Ha ezt macerásnak tartja,  próbálkozzon inkább más böngészővel megkeresni ezt az oldalt (Firefox, Chrome, Opera...)
A videók a helyükön vannak, és sokan nézték/nézik is őket.