Szegedi Pszoriázis Egyesület

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

2012. március 28-án a Kecskeméti Pszoriázis Klub megtartotta idei első taggyűlését. Napirenden szerepeltek a következő kérdések:

-- A Klub titkárának megválasztották Szabóné Kecse Andreát, aki egyben az elnökhelyettesi tisztséget is ellátja.

-- A taggyűlés elfogadta a Klub elnöke által előterjesztett javaslatot együttműködési szerződés megkötésére a Szegedi Pszoriázis Klubbal, és megbízta az elnököt és a titkárt a szerződés kidolgozására és megkötésére. Az együttműködés elsősorban közös programok szervezésére, továbbá esetleges pályázatokon lehetséges közös indulásra, elnyert támogatások kezelésére vonatkozik majd. A szerződés tárgya lenne mindenképpen az is, hogy a Kecskeméti Pszoriázis Klub a jövőben a Szegedi Klub honlapján jelentesse meg híreit, tudósításait.

– A taggyűlés döntött a Klub Alapszabályának kiegészítéséről is. Ennek szövegébe belefoglalták, Szabóné Kecse Andrea klubtitkárhogy az elnökség tagjainak és a tisztségviselőknek milyen jogai és kötelezettségei vannak.

 – A tagság Bodroghalmi Noémi bőrgyógyászati asszisztens és vezetőségi tag előadásában tájékoztatást kapott a biológiai kezelésben résztvevő betegek gyógyszerellátásának új szabályozásáról.

– A taggyűlés ezt követően a 2012. évi klubnapi rendezvények megtervezésével zárta a sikeres találkozót, melyen a 25 nyilvántartott tagból 13 fő volt jelen.

 A tagság