Szegedi Pszoriázis Egyesület

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Hogyan lehet Ön a Szegedi Pszoriázis Egyesület tagja?

Erre az egyszerű kérdésre nagyon egyszerű a válasz.

Ön elolvassa az Egyesület Alapszabályát (a felső menü bal oldali első pontjában megtalálja), és amennyiben Önnek megtetszik a közhasznú egyesület tevékenysége, és támaszra, barátokra van szüksége, továbbá úgy érzi, hogy ebben a betegszervezetben azt megtalálja, vagy a pikkelysömörös betegek iránti szolidaritásból szeretne társulni és az Egyesület tevékenységét támogatni,

1. akkor szíveskedjék ezen a linken található Belépési nyilatkozatot letölteni, kinyomtatni, megfelelően kitölteni, majd ezt a nyilatkozatot e-mailben, vagy hagyományos posta útján címünkre visszaküldeni (posta- és elektronikus levélcímünk megtalálható a Rólunk menüpont alatt).

A kitöltött belépési nyolatkozatot leadhatja a Szegedi Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika Pszoriázis Centrumában, ahol az asszisztens nővérek azt átveszik és továbbítják az Egyesület vezetőségéhez.

2. A belépési nyilatkozat legegyszerűbb kitöltési és leadási módja, ha ellátogat egyesületünk összejövetelére, ott helyben aláírja és átadja az elnökség valamelyik tagjának. Az egyesületi összejöveteleket mindig meghirdetjük itt, a honlapunkon is, javasoljuk, hogy rendszeresen látogasson el ide.

Szeretettel várjuk Egyesületünk tagjainak sorába!