Szegedi Pszoriázis Egyesület

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

 

 

Tisztelt Egyesületi Tagunk, Barátunk, Támogatónk!
Honlapunk Tisztelt Látogatója!

Az Ön személyi jövedelmi adófelajánlásának köszönve a NAV a 2015. és a 2016. adóévi szja 1% felajánlásai alapján 2016-ban és 2017-ben támogatói eszközöket utalt közhasznú egyesületünk számlájára.

Az 1%-os felajánlásokból kapott összeget minden évben teljes egészében közhasznú tevékenységünkre, azaz rendezvényeink szervezésére használtuk fel.

Egyesületünk munkájáról itt, a honlapunkon, valamint Facebook-címünkön, továbbá Egyesületünk által kiadott, a tagsági összejöveteleken, illetve a Szegedi Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika Pikkelysömör Centrumában átvehető ingyenes, A BŐR című hírlevelünkből tájékozódhat.

Levelezési címe megadásával (e-mail, facebook) Ön is felkerülhet levelezőlistánkra, és így első kézből, időben értesülhet rendezvényeinkről. Ha igényli, hírlevelünket is szívesen elküldjük hagyományos postai úton.

Kérjük, a tavalyi, 2017-es adóévre vonatkozó, most kezdődő adóbevallási időszakban is gondoljon ránk, és adója 1%-ának felajánlásával támogassa egészségügyi tevékenységet végző közhasznú egyesületünket!

Napjainkban Önnek már a NAV készíti adóbevallását, de akkor se feledje, hogy külön rendelkezzen az 1 %-ról!

 HOGYAN TUDJA 1-2 PERCNYI IDŐ RÁFORDÍTÁSÁVAL FELAJÁNLANI ADÓJA 1%-ÁT
A SZEGEDI PSZORIÁZIS EGYESÜLETNEK?

 1. Legegyszerűbb közvetlenül a NAV-nál

Az 1%-ról való rendelkezés legegyszerűbb formája, ha a rendelkező nyilatkozatot megfelelően kitöltve személyesen, vagy hagyományos postai úton eljuttatja a NAV-hoz. Ha borítékban adja le, a lezárt borítékot a hátoldalán (a ragasztáson keresztül) saját kezűleg alá kell írni, és az olvasható aláírás alatt tüntesse fel adószámát is!

Ne feledje: a határidő 2018. május 22.

 2. Ügyfélkapun keresztül

Ha rendelkezik Ügyfélkapu-regisztrációval, a nagyon egyszerűen kezelhető ESZJA Online felületre lépve, a www.nav.gov.hu/nav/szja/szja oldalon néhány kattintással megteheti az 1% SZJA felajánlását.

Csak a megfelelő rovatba írja be adószámunkat: 18290244-1-06

Ne feledje: a határidő 2018. május 22.

 3. Csatolhatja adóbevallásához is

Ha saját maga készíti el adóbevallását, akkor a 1753-as számú bevallási nyomtatvány EGYSZA lapját kell kitölteni. A bevallás mellé csatolva adja le ezt az adományozó lapot. (Előzőleg természetesen ügyeljen arra, hogy pontosan töltse ki!)

Ne feledje: a határidő 2018. május 22.

 4. A munkahelyén is leadhatja!

Bár 2018-tól megszűnt a munkáltatói adómegállapítás, a munkáltató összegyűjtheti az 1+1 %-os nyilatkozatokat. Ebben az esetben nem feledje 2018. május 10-éig leadni munkahelyén a megfelelően kitöltött, egyesületünk adószámával ellátott nyilatkozatot – zárt borítékban, amelyet a hátoldali ragasztáson mindenképpen írja alá és tüntesse fel saját adószámát is. A borítékot a munkáltatónál a bérszámfejtőnél, vagy a munkaügyi osztályon (a könyvelőnél) lehet leadni.

Kérjük, hogy ezt a felhívást, és az 1%-os felajánlás lehetőségét továbbítsa családtagjainak, barátainak, ismerőseinek, munkatársainak is!

 A Szegedi Pszoriázis Egyesület adószáma:

18290244-1-06

 Fáradozását és támogatását köszönjük!

  Minden adományt, támogatást köszönettel fogadunk a Szegedi Pszoriázis Egyesület közhasznú szervezet alábbi bankszámláján is:

10402805-50526672-75681006  (K&H Bank)

 

koszonjuk 1 2016

2015 evi 1 szalek

A befizetett adó 1+1 százalékáról a Szegedi Pszoriázis Egyesület részére történő rendelkezéshez töltse le az egyesület adószámával ellátott alábbi 17EGYSZA NAV-nyomtatványt!

Hogy hogyan is rendelkezhet a 2017. évi  befizetett adó 1 százalékáról, arról olvassa el a NAV alábbi tájékoztatóját! (Letölthető)