Szegedi Pszoriázis Egyesület

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Kedves Látogató!

A Szegedi Pszoriázis Egyesület közhasznú szervezet az Alapszabály értelmében a pikkelysömörös (pszoriázisos) betegek érdekvédelmével foglalkozva és ennek keretében – megfelelő szakemberek bevonásával – tájékoztatja a betegeket betegségük természetéről, az újabb kutatások eredményéről, elérhető kezelési módokról, azok hatékonyságáról, mellékhatásairól, továbbá az egészséges életmódra történő neveléssel küzd a betegség megelőzéséért, a kiújulások elkerüléséért, folyamatosan tevékenykedik a psoriasis kezelésében hatékony nap-, vízfürdőzésre alkalmas helyek, kedvezményes gyógyüdülési lehetőségek felkutatásán, stb.

A betegek érdekében folyó tevékenység ennek a nonprofit szervezetnek az esetében is nehezen képzelhető el a jó szándékú emberek segítsége, támogatása, adományai nélkül. Egyesületünk nem rendelkezik önálló vagyonnal, a tagság által befizetett tagdíj jelképes volta miatt olykor szinte a legalapvetőbb működési költségekre sincs pénzünk, ezért a betegtársak érdekében végzett tevékenység nem egyszer saját (privát) erőforrásokból valósítható meg.

Ezért bátorkodunk megfogalmazni Ön felé ezt a megszólítást:

  • ha esetleg ingyen készült és karbantartott weblapunkra érkezvén úgy gondolja, valamilyen módon érdemes lenne hozzájárulni ennek a civil szervezetnek a fennmaradásához, kérjük, támogatási szándékát szíveskedjék velünk megosztani a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  elektronikus postacímen, vagy
  • amennyiben érdemesnek tartja egyesületünket az Ön általi támogatásra, a közhasznú Szegedi Pszoriázis Egyesületnek szánt adományát szíveskedjék befizetni  - átutalni alábbi bankszámlánkra: 

10402805-50526672-75681006 - K&H Bank

Ezen a számlán minden forint a pikkelysömörös betegek támogatását szolgálja.

 

Amennyiben adójának 1%-át közhasznú szervezetünk megsegítésére szeretné irányítani, kérjük, szíveskedjék az ezzel kapcsolatos információt Adója 1%-át... menüpontunkra kattintva elolvasni.

Köszönjük a támogatást, köszönjük az adományt, köszönjük a szándékot.
Köszönjük, hogy honlapunkon járt, és hogy máskor is meglátogat minket.