Szegedi Pszoriázis Egyesület

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

A Szegedi Pszoriázis Klub tagsága a 2010. évi Psoriasis Világnapról az eddigi hagyományos világnapi programokra jellemzőtől eltérő műsorral emlékezett. Idén a barátkozás, az ismerkedés, a közösségi szellemben gondolkodás volt a vezérmotívuma a meghitt kis ünnepségnek.

A rendezvényre érkező klubtagok szinte mindegyike kisebb-nagyobb csomaggal jött: „pikniket
tartani” érkeztek – hozott „anyagból” készítettek svédasztalt, melynél a műsor végén vendégül látták egymást és önmagukat.

Miután Kovács Katalin klubelnök köszöntötte a megjelenteket, Prof. Dr. Kemény Lajos egyetemi Dr. Kemény Lajos professzortanár, klinikaigazgató szólt a Magyar Dermatológiai Társulat szerepvállalásáról a pikkelysömörrel kapcsolatos információk terjesztése és a betegségben szenvedő polgártársaink gyógyítása – tünetmentesítése terén vállalt feladatairól.

Ezt követően Hullmann László vezetőségi tag beszélt annak a határozatnak a végrehajtásáról, amelyet a 2010. május 22-én Debrecenben megtartott IV. Országos Találkozón hoztak meg a betegszervezeti képviselők. Tájékoztatta a megjelenteket a Magyarországi Pszoriázis Klubok Egyesületének alapítása kapcsán eddig megtett intézkedésekről. A világnapi program protokolláris részét szórakoztató műsor követte, melyben két jeles ifjú fagottművész, Soczó Gabriella és Erdei Ifjú művészek a rendezvényenAndrás lépett fel.

Az összejövetel a Szegedi Allergológiai és Bőrgyógyászati Klinika oktatótermében ezután „válogatott nassolással” folytatódott, melyben a Klub tagsága mellett részt vettek a Klinika orvosai, nővére is…